Alla inlägg den 1 januari 2010

Av Petra - 1 januari 2010 02:48

Mobilen ringde när jag stod i duschen. Mamma tyckte att det var en bra dag att snubbla omkring och slå sönder sig på. Slängde på mig kläder (jo, det var ju ganska kallt) och på vägen till mamma fick jag ringa återbud till middagsgäster och akutinkalla tasshållare för natten. Det blev dotter och svärson som fick äran att hålla Nisses tass och underhålla mammas man under kvällen/natten.

Själv fick jag åka ambulans, dricka tre koppar kaffe, äta en sunkig ostfralla och fira tolvslaget med att se sjukhuspersonal göra sig redo för anstormningen de väntade in efter tolvslaget. På de åtta timmar vi tillbringade där fick vi se personalen allt som ofta besöka undersökningsrum 1 där de av någon konstig anledning placerat ett jätteskål med godis. Nej, de bjöd inte.

Vi fick se en tonårstjej få raketrester borttagna från rumpan (vill inte ens veta hur det gått till) samt se personalen tappa bort 4 patienter. De letar nog fortfarande efter Blomberg.....

Fick "låna hem" morsan över natten (bruten axel med splitterskador som troligtvis opereras under morgondagen) och vi lyckades haffa en taxi. Vi fick även med en stackars farbror som annars skulle få vänta 3 timmar på färdtjänst för att åka till Söder. En liten extra tur på morgonkvisten ; )

När jag kom hem blev Nisse så lycklig att vi faktiskt fick ut honom på promenad vid 02-tiden. Rekord för att vara nyårsafton!

Nu ska jag sova några timmar innan.....tja innan jag måste förbereda mig på att börja jobba igen på lördag. Var tog alla lediga dagar ivägen?


God fortsättning till er alla!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Unicef


Ovido - Quiz & Flashcards