Alla inlägg under december 2009

Av Petra - 21 december 2009 21:05

Var och fikade med dotter i dag när hon hade lite rast mellan jobben.

Dum som jag var tog jag med henne till djuraffären där jag skulle köpa julklappar till odjuren hemma. Hon fick syn på något hon har velat köpa till hundarna i evigheter men som jag alltid sagt nej till. Det ser antagligen lite löjligt ut på hundarna och det är dessutom svindyrt. Men i dag kunde jag inte stå emot utan gav efter och köpte dem varsitt. Det måste vara rättvist!

Vad det är får ni se på julafton men förbered er på ett par riktigt grymma hundar  

Av Petra - 18 december 2009 14:45

Första dagen på en lååång semester kunde inte börja bättre.

Långpromenad

Ren snö

Solsken

Inga smällare

  

Hundarna fick jobba lite med pedikyr när de kom in

Av Petra - 16 december 2009 22:56

Masade mig iväg i stormen och kylan för att se filmen Julie & Julia. Filmen var bra men fick mig att inse att jag verkligen är en urusel kock.

Men Meryl Streep måste ju vara nutidens absolut bästa skådespelerska!

Ska nog anmäla mig till en matkurs och lära mig koka ägg ordentligt.... 

Av Petra - 15 december 2009 10:05

Jag fick visserligen en del av rösten tillbaka men även en väldans massa förkylningsvirus. Tack så j----a mycket!

Har inte vågat göra några inlägg här utan försökt undvika att smitta bloggen med virus   

Upptäckte för ett tag sedan att jag hade teaterbiljetter till De tre musketörerna just till den kvällen då jobbet bestämt att vi skulle smaska julbord på slottet. Nu har jag ju redan sett musketörerna men jag valde faktiskt dem före julbordet. Men nu hade Frun på Berget ett strålande förslag och visade en annons på Blocket där en stackare ville byta sina biljetter till den 26/12 till ett annat datum. Efter mycket mailande fram och tillbaka så träffade jag min blinddate i stan och biljetter byttes. På det här sättet fick jag både julmat och kultur!

Tyvärr så fick inte min blinddate sin önskan uppfylld utan får vänta till 2011 för att nyttja sina biljetter.

Har aldrig varit direkt förtjust i julbord och det här året finns inte mycket att glädjas åt eftersom julborden saknar det godaste - ålen!

Var har all ål försvunnit i år? Hoppas att den har stuckit iväg någonstans där den gör massor av små ålbebisar som jag kan glufsa i mig nästa år istället.

Sedan föll äntligen snön. Vi fick några timmars snö i lördags kväll och hundarna blev som tokiga. Vi brukar ha snöbollskrig tillsammans och eftersom byrackorna är så dåliga på att göra snöbollar så går det ut på att putta omkull varandra i snöhögar och den som är minst snöig när vi kommer hem vinner. Jag brukar vinna men ibland samarbetar de med varandra och då är jag chanslös. Snön försvann lika fort som den kom men nu har det kommit tillbaka igen tiofalt.

För spänningens skull har jag cyklat till jobbet i dag och det ska bli intressant om det går att komma hem i kväll.

Aileén är sur och försöker byta matte mot en bra manager istället. Hon fick syn på ett gammalt nummer av Härliga Hund där kollegorna i  Voffsårkestern fläker ut sig på tre sidor - utan att nämna henne eller bandet. Bandet var ju inte bildat då men det förklaringen biter inte på henne. Nu vill hon ha sin nos i rampljuset!

Hon har blivit en aaaning divig sista tiden......

Nu ska jag gå och fylla på förrådet av pappersnäsdukar och träna på min allra mest martyriska look så arbetskamraterna tycker lite synd om mig.

Bara två dagar kvar till semester!   




Av Petra - 6 december 2009 23:24

Att annonsera efter den tappade rösten här på bloggen fungerade. Jag har fått tillbaka en stor del och har nu röst så det räcker till. Jag behöver ju inte sjunga.

Så nu gör jag ingen anmälan.

Sitter och njuter av Lussete och tittar på en repris på Grannfejden där bråket handlar om en skällande hund. Både jag och Nisse tycker att hunden är lite väl irriterande och hoppas att de får tyst på den. Aileén tycker att den är så hemsk så hon har lämnat rummet.

Av Petra - 5 december 2009 12:38

Den som har stulit min röst kan lämna tillbaka den omgående i min brevlåda.

Om ni lämnar den så lovar jag att inte gå vidare med polis- eller sjukanmälan.


Jag behöver rösten i helgen, nästa vecka kan ni ta tillbaks den igen för då ska jag jobba och på bilbioteket ska man ju vara tyst, eller?

Av Petra - 4 december 2009 10:56

   

Jobbigt med din hunds sexliv?

Nu kan du skaka av dig problemet.

Och ditt byxben ägna sig åt annat.

Ett franskt designföretag lanserade nyligen Hot Doll - en sexleksak för hundar. Tillverkaren hävdar att produkten kan underlätta livet för hundägare samt uppfylla djurens behov.

– Hundar har sexuella behov och vilket gör att de klättrar på olika saker, så som kuddar, gosedjur eller i värsta fall på dina grannar, gäster– eller ditt eget byxben, säger en talesman för företaget , skriver China Daily.

På sin hemsida uppger företaget att sexleksaken är gjord av silikon, stabil och lätt att rengöra.

Gummihyndan, som finns i svart och vitt kostar cirka 4000 kronor. Den tillverkas i två storlekar, den större är 40 centimeter hög.



Den här artikeln fanns på Aftonbladet.se i dag. Jag kommer inte köpa en Hot Doll till mina hundar i julklapp i all fall.



Av Petra - 1 december 2009 21:05

När jag kom hem efter jobbet och öppnade dörren kände jag doften av.......

Hmmm.......såpa!

Hela hemmet skinande rent, hundarna snällt väntande, julens nödvändigheter dvs julmust och saffran inhandlat i stora lass av husse. Han får ta sitt ansvar nu när han varit så grym och sålt livsmedelsbutiken och övergått till andra - för oss - helt ointressanta sysslor.

Får väl dra det tunga lassen och själv sätta mig och fixa julens andra måste när det gäller dofter - apelsin med nejlikor.

  

Det där med apelsin och nejlikor är dotterns jobb men med en kopp god te och lite pepparkakor kan jag väl offra mig.

Man blir ju tydligen snäll av pepparkakor och här i Tyresö där vi har Annas pepparkakor som bakar året om tror jag att vi är lite extra snälla.

Ibland.




Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Unicef


Ovido - Quiz & Flashcards